Paisano Catering Helsinki

Paisano kokonaan sinulle

Pobre Catering pitopalvelusta saat tarjoilut yksityisiin juhliin, yritystilaisuuksiin tai häihin pääkaupunkiseudulla. Suosikkiravintolan intohimoiset kokit ja kokeneet ravintola-alan ammattilaiset ovat käytettävissäsi kun haluat tarjota jotain erityistä.

Me yhdistämme huippuruoan ja tarjoilun yhdeksi sulavaksi palveluksi. Pidämme huolta pienimmistäkin yksityiskohdista jotta sinä voit rentoutua keskittyä nauttimiseen ja vieraisiin.

Pyydä tarjous

Jotain uutta ja innostavaa

Paisanon "New Filipino" keittiö

Paisanon keittiössä ei tavanomaista tunneta. Olemme jatkuvasti maistelemassa, paistelemassa, dehydroimassa, haihduttamassa ja tutkimassa uusia raaka-aineita. Paisanon tiimi leikkii klassikoilla ja luo uusia ja seikkailuhenkisiä menuja.

Ei vain ruokaa

Yhdistämme pitopalvelussamme jännittävän ruoan ja lämminhenkisen palvelun, josta meidät tunnetaan. Valmistelemme myös kauniita visuaalisia elementtejä tarjoilualueella tilaisuutesi tyylin mukaisesti.

Isolla hymyllä

Ei koskaan tavallista

Innovatiivisista menuistamme voi innostua! Paisano Catering pitopalvelu tekee tilaisuudestasi kulinarisen seikkailun.

Jokaiseen hetkeen

Paisanon pitopalvelu toimittaa ruokia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Me hallitsemme juhlapyhät, yritystilaisuudet ja cocktail-kutsut. Luomme parhaan mahdollisen tarjoilun sovitun budjetin puitteissa. Luodaan yhdessä täydellinen tilaisuus!

Catering menu -ideoita

Yes! Aloitetaanko?

Suunnittelutiimimme on apunasi jos haluat keskustella tilaisuudestasi tarkemmin. Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä.