Catering- ja pitopalvelu Helsingissä

Catering- ja pitopalvelu Helsingissä — Paisano kokonaan sinulle

Paisanon catering- ja pitopalvelusta saat tarjoilut yksityisiin juhliin, yritystilaisuuksiin tai häihin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Suosikkiravintolan intohimoiset kokit ja kokeneet ravintola-alan ammattilaiset ovat käytettävissäsi kun haluat tarjota jotain erityistä.

Catering- ja pitopalvelumme yhdistää huippuruoan ja tarjoilun yhdeksi sulavaksi palveluksi. Pidämme huolta pienimmistäkin yksityiskohdista jotta sinä voit rentoutua keskittyä nauttimiseen ja vieraisiin.

Pyydä tarjous pitopalvelusta

Paisanon catering- ja pitopalvelu

Jotain uutta ja innostavaa

Paisanon "New Filipino" keittiö

Paisanon keittiössä ei tavanomaista tunneta. Olemme jatkuvasti maistelemassa, paistelemassa, dehydroimassa, haihduttamassa ja tutkimassa uusia raaka-aineita. Paisanon tiimi leikkii klassikoilla ja luo uusia ja seikkailuhenkisiä menuja.

Ei vain ruokaa

Yhdistämme pitopalvelussamme jännittävän ruoan ja lämminhenkisen palvelun, josta meidät tunnetaan. Valmistelemme myös kauniita visuaalisia elementtejä tarjoilualueella tilaisuutesi tyylin mukaisesti.

Paisanon catering- ja pitopalvelu palvelee isolla hymyllä.

Catering- ja pitopalvelu isolla hymyllä

Ei koskaan tavallista

Innovatiivisista menuistamme voi innostua! Paisano Catering -pitopalvelu tekee tilaisuudestasi kulinarisen seikkailun.

Jokaiseen hetkeen

Paisanon catering- ja pitopalvelu toimittaa ruokia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Me hallitsemme juhlapyhät, yritystilaisuudet ja cocktail-kutsut. Luomme parhaan mahdollisen tarjoilun sovitun budjetin puitteissa. Luodaan yhdessä täydellinen tilaisuus!

Catering menu -ideoita

Yes! Aloitetaanko?

Suunnittelutiimimme on apunasi jos haluat keskustella tilaisuudestasi tarkemmin. Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä.