Paisano ❤
Helsinki Biennaali

Venekyyti. Drinkit Vallisaaressa. Illallinen Paisanossa.

Koe Helsinki Biennaali ainutlaatuisella tavalla! Kuljetamme 2-4 hengen seurueesi veneellä Vallisaareen. Tarjoamme saaren Paisano-terassilla cocktailit sekä varustamme teidät vesipulloilla ja snackseillä taidekierrokselle.

Paluumatkan päätteeksi tarjoilemme 5-ruokalajin illallisen Paisanossa Esplanadin kupeessa.

Varaa paketti (alk. 160€)

Yksityinen venekuljetus Helsinki Biennaaliin Vallisaaressa.

Veneellä Vallisaareen

Yksityinen venekyyti

Paisanon yksityinen vene tarjoaa nopean ja mukavan tavan vierailla Helsinki Biennaalissa. Vältä jonot ja säästä aikaa. Lähdemme Kauppatorilta toivomaasi aikaan ja saavumme Vallisaareen noin 10 minuutissa.

Nauti cocktaileja/juomia Paisanon Vallisaaren terassilla.

Drinkit terassilla

Paisano @ Vallisaari

Vallisaaressa varustamme seurueesi vesipulloilla ja snackseillä Helsinki Biennaalin taidekierrokselle. Oman oppaan saaren taideteoksille voi varata etukäteen. Kierroksen jälkeen voit rentoutua ja nauttia valitsemasi juoman Paisanon Vallisaaren terassilla. Teillä on 2 tuntia aikaan nauttia saaresta.

Nauti viiden ruokalajin illallinen Paisanossa lähellä Esplanadia.

Illallinen Espalla

5 ruokalajia

Palaamme veneellä Vallisaaresta lähtöpaikkaan Kauppatorilla. Retken päätteeksi tarjoilemme seurueellesi viiden ruokalajin illallisen ravintola Paisanossa 50m päässä Esplanadista (Korkeavuorenkatu 45). Varaamme teille pöydän sovitun aikataulun mukaisesti.

Varaa nyt - Rajallinen määrä

Paketin hinta alkaen 160€. Lähetä meille tiedot ajankohdasta oheisella lomakkeella. Olemme yhteydessä ja vahvistamme! Meidät tavoittaa myös +358 44 984 2271 ja .